FAQ

 VEEL GESTELDE VRAGEN

ALGEMEEN

Een nieuwe keuken kost veel geld en levert veel gedoe op en daar moet je maar net zin in hebben. Wrappen heeft meerdere voordelen ten opzichte van een hele nieuwe keuken:

  • Je kunt je keuken volledig naar eigen smaak customizen. Je kunt kiezen uit honderden kleuren en reliëfjes, voor ieder wat wils.
  • Binnen drie dagen heb je de look en feel van een nieuwe keuken. Geen weken van verbouwing dus!
  • Je kunt een duurdere look realiseren voor relatief minder geld. Wil je bijvoorbeeld een marmeren look, dan ben je bij ons aan het goede adres.

Wij zijn doorgaans in één volle dag klaar met de keuken, maar het kan zijn dat we één of twee dagen langer bezig zijn. Dat hangt af van onder andere de grootte en indeling van je keuken.

Omdat elke keuken uniek is hanteren wij geen vaste prijzen. Er zijn verschillende factoren die meespelen: de grootte van de keuken, de bewerkelijkheid en welke kleur of motief je wil. Ook houden we rekening met de reisafstand.

We werken met een vanaf-prijs van €850,-, maar om het juiste tarief te bepalen hebben we altijd de afmetingen en foto’s van de keuken nodig. Elke keuken is anders!

Wij wrappen keukens door het hele land.

GARANTIE

Bij normaal gebruik blijft de folie minimaal tien jaar mooi, maar met goed onderhoud moet het langer kunnen. Gebruik je gezond verstand en bekijk onze schoonmaaktips bij materialen. 

Drie jaar! Wij vertrouwen volledig op de sterkte folie en onze eigen applicatiekracht. Doordat wij op de juiste manier wrappen en kwaliteit aanbieden. 

Nee. Bij normaal schoonmaakgedrag niet, tenzij je op een hoekje gaat schuren met een schuurspons. Gebruik tevens geen scherpe of harde materialen.

Als de folie zomaar loslaat, dan komen we zeker langs om het te repareren. Dat is namelijk niet de bedoeling! Maar om het zeker te weten willen we je vragen even te bellen naar +31 (0) 6 14727423 en wat foto’s van de schade te appen. Zo kunnen we samen beoordelen of we het gratis komen herstellen.

Nee, dat is niet mogelijk.

Ja, dat kan gebeuren. Dit is niet de bedoeling en valt altijd onder de garantie; het betekent namelijk dat de folie niet goed is bevestigd. Omdat we dit te allen tijde willen voorkomen, controleren we dit altijd voor de oplevering.

Mocht het toch bij jou het geval zijn dat je bubbels onder de folie ziet, dan willen we je vragen even te bellen naar +31 (0) 6 14727423 en wat foto’s van de schade te appen.

 

MATERIALEN

Kitchenperfect gebruikt speciaal voor interieur ontwikkelde folie de beste kwaliteit. Deze folie heeft een extra dikke laminaatlaag, met een sterk hechtende lijmlaag. Het materiaal is kras- en stootbestendig en blijft, bij normaal gebruik, zeker tien jaa goed. 

Nee, Nee, dat kan niet en dat raden we ook niet aan. Om de folie strak op het oppervlakte te krijgen moet je de juiste expertise hebben en de folie goed kennen. Wij werken alleen met de allereerste vakmensen, die al jaren ervaring met wrappen hebben. 

Ja, maar dat is niet de bedoeling! Een keukenwrap met interieurfolie is in principe een permanente wrap, waarbij we indien nodig een beschadigd deel kunnen vervangen. Ons concept is niet ingericht op korte termijn toepassingen.

De kleuren en motieven zijn oneindig. Van matzwart tot een unieke metallic kleur of knalroze tot marmerkleurig, alles is mogelijk!

Nee, op de folie die wij gebruiken blijven er geen vingerafdrukken achter. Bij folie van mindere kwaliteit zal je dit wel krijgen. Mochten de kastjes toch vies worden, maak ze dan schoon met een doekje met lauw water en biologisch afbreekbare ontvetter. 

Nee, je kunt gewoon je huidige schoonmaakroutine blijven volgen. Gebruik biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel in combinatie met heet water en een doekje. We willen je met klem afraden bijtende stoffen als chloor of bleek te gebruiken, dat kan schade opleveren.

Nee, daar is de folie niet voor gemaakt. Deze zal dan kapotgaan. Gebruik altijd een onderzetter om hete pannen of ovenschalen op te zetten.

Jazeker. De folie blijft jaren en jaren goed en is bedoeld als lange-termijnoplossing. We werken alleen met folie van de hoogste kwaliteit, zodat je jaren kunt genieten van je ‘nieuwe’ keuken.

Wij hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar verschillende typen folie in de markt en weten inmiddels wat wel en niet werkt. Wij kiezen ervoor alleen met kwalitatief goede folie te werken, omdat je anders geen goede, duurzame resultaten krijgt. Er zijn wel andere bedrijven die goedkopere alternatieven bieden, maar dat is vaak autowrapfolie – en deze is niet geschikt voor het interieur. Dit gaat altijd ten koste van de kwaliteit en dat willen we voorkomen.

DOEN JULLIE MEER DAN KEUKENS WRAPPEN?

Met ons concept wrappen wij de volledige buitenkant en zijkant van de keuken. De binnenkant is uiteraard tegen meerprijs ook mee te wrappen. Wij raden het niet aan, omdat het qua tijd en folie haast een dubbele keukenwrap is.

Met dit concept focussen wij ons puur op keukens. Mocht er bij een keukenaanvraag ook de vraag worden gesteld om iets anders in huis te wrappen, dan is dat zeker bespreekbaar.

Dat kan zeker, maar niet bij Kitchenperfect.nl. SignLab in Echt heeft al jaren ervaring met auto’s wrappen en voertuig belettering. Je kan ze bereiken op dit nummer: (+31) 6 14727423

GEEN ANTWOORD OP JE VRAAG GEVONDEN?

Volg ons op social media