Ooit was je keuken nieuw en modern. De kleur was destijds in de mode, evenals de greepjes. Maar ondertussen zijn de jaren zijn voorbij gegleden, en is je keuken in plaats van modern inmiddels een beetje oubollig te noemen. Of je bent simpelweg op de kleur en op de greepjes uitgekeken. Hoe dan ook, je keukenblok is niet meer helemaal je smaak, maar voldoet verder nog prima wat betreft de indeling en de bergruimte. Éigenlijk heb je nog niet echt een nieuwe keuken nodig. Maar je zit wél graag gezellig met je familie en vrienden in de keuken te borrelen of te eten. Wat doe je dan? Ga je toch investeren in een volledig nieuwe keuken? Dat kan. Maar een nieuwe keuken vraagt doorgaans een ruim budget, en je kunt er bovendien op rekenen dat er een flinke verbouwing nodig is. Geen zin in, geen tijd voor. 

Herken je je in het bovenstaande? Dan is het alternatief van Kitchenperfect misschien iets voor jou! Wij hebben een praktische oplossing voor je die minder kostbaar is dan een nieuwe keuken en die bovendien relatief snel voor je geregeld is: Restylen, of met een beter Nederlands woord, renoveren! 

Nu horen we je al denken: ‘Hoe moet ik me dat voorstellen, mijn keuken renoveren?’ Daarom even een korte uitleg. Als we je volledige keukenblok renoveren, dan pakken we het blok als het ware in met een dikke folie die een enorme plakkracht heeft. Die folie kan minimaal vijf jaar blijven zitten en is verkrijgbaar in heel veel kleuren en structuren. Het geeft een niet van echt te onderscheiden effect. Zo kunnen we je keukenblok vakkundig omtoveren naar elke gewenste stijl, bijvoorbeeld de op dit moment erg populaire industriële look. Zo hebben we recentelijk naar volle tevredenheid van de klant een oude eiken keuken getransformeerd naar de genoemde populaire industriële look. Nieuwsgierig? Op onze site vind je voorbeelden van diverse projecten die we voor klanten hebben mogen doen! 

Naast de bovengenoemde voordelen – het is goedkoper dan een nieuwe keuken, er zijn talloze variatiemogelijkheden, het materiaal is robuust en heeft een lange levensduur en het bespaart veel tijd – ten opzichte van het laten installeren van een nieuwe keuken, krijg je nog een extra voordeel als je je keuken door ons laat renoveren: Garantie. De fabrikant geeft tien jaar garantie op scheuren, delaminatie en kleurvervaging, wij geven op onze beurt vijf jaar garantie op de plakkracht van de folie. Dat durven we aan omdat we veel vertrouwen hebben in de folie en in onze vaardigheden om de folie aan te brengen. 

Door Kitchen Perfect gerenoveerde keukens zijn stijlvol, degelijk en duurzaam. Wil je weten wat we met jouw keuken kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 

Om rechtstreeks contact op te nemen met ons: https://wa.me/31614727423

Kitchen Perfect Visuals (4)
Kitchen Perfect Visuals (3)
Kitchen Perfect Visuals (2)